logo

Rólunk

4_infoblokk_2020_ESB_Alapok_3C
Untitled-12

Üdvözöllek a Zöldbogyóka Játszókuckó és Családi Bölcsőde weboldalán!

Családi bölcsődénk családbarát, rugalmas időben egyaránt várja óvoda érettségig a kicsiket.

Három gyermek boldog édesanyjaként fontosnak tartom azt, hogy gyermekeimet mindig biztonságban és családias légkörben tudhassam, ahol mindig felhőtlen játék és móka várja őket. Ha te is arra vágysz, hogy gyermekedről örömmel és maximális odaadással gondoskodjanak, amíg te nem tudsz vele lenni, nézd meg weboldalunkat és ha szimpatikusnak találsz, ne hezitálj felvenni velünk a kapcsolatot!

Székesfehérvár egyedüli környezettudatos családi bölcsődéje és öko-játszókuckójaként2014-ben nyári táborokkal nyitottuk meg kapuinkat.  Szeretettel várjuk napközis táborunkba kicsiket-nagyokat, valamint családias hangulatú játszókuckónk helyet ad különböző kreatív foglalkozásoknak-tehetséggondozásnak, zsúroknak és gyermek programoknak. 2015-től Családi Napközi lettünk, 2017 januárjától pedig Családi Bölcsődévé alakultunk. Célunk útmutatót adni az új generációnak abba az irányba, hogy hogyan leljük örömünket mindenféle kreatív, újrahasznosult játékban, de akár a szelektív hulladékgyűjtésre és az egészséges táplálkozásra is felhívjuk a figyelmüket.

Ezt bizonyítja saját kiadványunk: Zöldváros mese és színező, amely 9000 példányban osztottunk ki városunk minden óvodájában és iskolájában. Apró lépés ez gyermekeinknek, de nagy lépés a világnak. :)